x

NIKON D40x digitale camera 10,2 Mp met kitlens, extra accu en fototas

€ 159,99

Omschrijving

De D40X is een kleine, lichte camera die bewijst dat het zowel ongelooflijk eenvoudig als erg leuk kan zijn om foto's te maken met een digitale reflexcamera van Nikon.

Het enige wat u hoeft te doen, is de stand AUTO van de camera in te schakelen, door de heldere, scherpe zoeker te kijken en af te drukken.

De D40X reageert snel, zodat u momenten kunt vastleggen terwijl ze plaatsvinden, terwijl de resolutie van 10,2 megapixels en het NIKKOR-objectief van wereldklasse altijd scherpe, levendige beelden opleveren.

De Help-menu's zijn beschikbaar met één druk op een knop en werken als een ingebouwde handleiding, met advies en aanwijzingen voor elke camera-instelling.

Aangezien alle functies, knoppen en menu's naadloos samenwerken voor optimale prestaties, haalt de D40X het beste naar boven in u en uw foto's.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop