x

Nikon D90 body , in een nette staat , nieuwprijs € 199.99

€129,99

Omschrijving

Nikon D90 body , in een nette staat , nieuwprijs € 199.99

Met de komst van de Nikon D90 zal je jouw beeld van de spiegelreflexcamera flink moeten bijstellen. Natuurlijk heeft hij de krachtige technologie van zijn voorgangers geërfd en verbeterd. Het zit hem echter in de aanvullingen. De D90 heeft nog een aantal goede kaarten op tafel liggen. Wat dacht je van de HD-filmfunctie? Je legt bewegende beelden vast in 1280 x 720p met 24 beelden per seconde. De ingebouwde speaker en microfoon maken van deze SLR een volledig werkende camcorder. Een videocamera met de voordelen van de hoogwaardige technologie in de D90. Live view mag dan niet ontbreken. Je hoeft niet door de viewfinder te kijken om te zien wat je doet. De beelden verschijnen gewoon live op het grote 3 inch LCD-scherm. Het scherm is op z'n zachts gezegd helder, maar met 920.000 pixels kan je beter spreken van een kleurexplosie. Dit beperkt zich niet alleen tot de monitor. De Nikon D90 is compatibel met HDTV. Bekijk je foto's en filmpjes in het grootst mogelijke formaat en kwaliteit.

DX-formaat CMOS-beeldsensor van 12,3 megapixels
Laat je niet afleiden door de oogverblindende filmfunctie. Met de Nikon D90 maak je in de eerste plaats prachtige foto's. Het EXPEED-beeldverwerkingssysteem staat weer netjes klaar om de kwaliteit en snelheid in goede banen te leiden. De CMOS-beeldsensor is opgeschroefd naar 12,3 Megapixels. En er is hard gewerkt aan zijn gevoeligheid. Met een ISO-bereik van 3200 worden zelfs je foto's in het donker overspoeld met details. Ruis wordt onderdrukt en kleur geoptimaliseerd door EXPEED. De autofocus heeft een dekking van 11 punten en is supersnel. Diezelfde sensoren gebruik je voor de geïntegreerde gezichtsherkenning. De D90 zet tot vijf gezichten in het zonnetje, door ze een natuurlijke belichting te geven en ze extra scherp op de gevoelige plaat te zetten. Op het Live view LCD-scherm bepaal je in real time wie, wat en hoe scherp je onderwerp moet zijn. Vooral op het statief is een LCD-scherm handiger dan de viewfinder. Je kan zelfs vanuit de meest onmogelijke hoeken scherpe foto's maken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop