x

Nikon ED AF Nikkor | 80-200m 1:2.8 | In Top Staat

Foto's maken was nog nooit zo gemakkelijk met deze Nikon lens, Dit exemplaar ziet en voelt er fantastisch uit. Voordelig shoppen doe je bij used products sittard!

€ 329,99

Omschrijving

Eén van de aller beste telelenzen ooit gemaakt door Nikon: dé Nikkor 80-200mm/2.8 AF-D ED draaizoom! Zoek deze 'two ring' en 'new version' maar eens op op internet en wordt er net zo lyrisch van als Ken Rockwell. Dit is een 100% professioneel tele-zoomobjectief dat de vloer aanveegt met nagenoeg elke vorm van concurrentie. En dat voor een super nette prijs!

✓ Dit exemplaar ziet en voelt er fantastisch uit. Er zijn slechts hele lichte gebruikssporen zichtbaar. Het objectief is getest en tiptop in orde bevonden:
✓ Focus is snel en accuraat;
✓ Glas is schoon en vrij van schimmels en krassen;
✓ Diafragma is vrij van olie en opent en sluit snel;
✓ Schakelen tussen auto- en manual focus werkt probleemloos en 'pakt' altijd;
✓ Handmatige focus gaat soepel en met precies voldoende weerstand. Snel, maar niet zo snel dat je je focuspunt voorbij 'schiet'.

Let even op het volgende: dit objectief gebruikt om scherp te stellen de autofocusmotor van de camera. Camera's uit de D3000 en D5000 hebben geen autofocusmotor. Op deze camera's stel je met de hand scherp. Geen enkel probleem natuurlijk want het zoekerbeeld is door grote lensopening glashelder. Body en objectief communiceren perfect met elkaar dus alle informatie wordt automatisch doorgegeven.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop