x

Nintendo Switch Game - monopoly Losse cassette

Monopoly voor de Nintendo Switch (losse Game)

€ 14,99

Omschrijving

Je favoriete bordspel komt naar de Nintendo Switch! Ontdek verbazingwekkende levende 3D borden, exclusieve tokens en verrassingen! Een succesvolle vastgoedmagnaat zijn was nog nooit zo leuk! Pas het spel aan met Sociale Doelen om je speelsessies te verkorten en actiekaarten om het verloop van het spel te beïnvloeden!

  • Kies je levend bord - Je stad leeft en evolueert! Investeer in gezellige buurten met sterke unieke persoonlijkheden, en zie hoe ze floreren voor je ogen terwijl je vooruitgang boekt!
  • Speel altijd en overal - Dankzij de Nintendo Switch, kan je nu van Monopoly genieten waar je ook wil! Speel thuis op je TV scherm of onderweg in table top modus, en voel de dobbelstenen alsof ze in je hand zitten!
  • Jouw game, jouw regels - Speel hoe jij wilt door 1 van de 6 officiële huisregels te selecteren gekozen door Monopoly fans van over de hele wereld! De Speed Die modus is ook beschikbaar om je sneller op het bord te laten evolueren.
  • Hoe meer je speelt, hoe meer je wint - Neem nieuwe uitdagingen aan en win beloningen!
  • Daag jezelf online uit - Vind andere spelers online en daag ze uit in quick matches, of in aangepaste sessies waarin je zelf kiest hoe je speelt! Probeer bovenaan de ranglijsten te staan en alles te bezitten!

-Met garantie

 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop