x

NUMARK NDX400 DJ- cd speler in prima staat

€ 99,99

Omschrijving

De Numark NDX400 is een tabletop cd-speler voor beginners en hobby dj's en speelt naast audio-cd's ook gebrande mp3-cd's en zelfs muziek van usb-sticks. Dankzij het grote scherm zoek je gemakkelijk door al je digitale muziek. Gebruik loops, hot cues en de reverse mode om je mixen een creatieve draai te geven en gebruik het jogwheel om te scratchen. Met de Numark NDX400 kan het allemaal. Je hoeft niet bang te zijn dat je cd's overslaan door schokken en trillingen van dansende en springende mensen. De Numark NDX400 maakt namelijk gebruik van de speciale Numark Anti-Shock technologie.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop