x

Olympus digital 35mm 1:3.5 Macro Lens

€ 99,99

Omschrijving

De Olympus Zuiko Digital 35mm f/3.5 Macro-lens is onderdeel van het uitwisselbare Four Thirds-systeem. Het is een licht macro-objectief met een kortste scherpstelafstand van nog geen 15 cm. En het zet je niet alleen met je neus bovenop het onderwerp, maar heeft ook nog eens een de reproductiemaatstaf van 1:1. Je fotografeert dus op ware grootte. Naast close-ups, worden ook portretten in scherpe schoonheid vastgelegd. En met een gewicht van 165 gram is er geen twijfel meer of je dit Zuiko Digital 35mm objectief wel mee zult nemen op een fototrip.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop