x

Owlet Smart Sock 3th Gen Babyfoon met zuurstof- & hartslagmeter | Nieuw! | elders 329 euro

€ 249,99

Omschrijving

Owlet Smart Sock 3th Gen Nieuw! | Nwpr. 329,- Euro

Conditie: Nieuw!
Compleet met doos (geseald)

- Smartphone app: bekijk live hartslag- en zuurstofmetingen in de Owlet app, beschikbaar voor iOS & Android.English ONLY

- Volgt zuurstofgehalte & hartslag: bekijk de waarden live met de Owlet app en zie of het goed met je baby gaat in zijn of haar slaap.

- Vertelt je wanneer je baby je nodig heeft: Basisstation en Owlet app geven meldingen wanneer meetwaarden buiten de 'veilige' zones komen.

- Meet slaapritmes: Bekijk het totaal aantal uur slaap, aantal keer wakker worden, slaapkwaliteit en meer.

- Past baby's van 0 tot 18 maanden: de stoffen sok past kinderen van 2,5 tot 13kg aan zowel linker- als rechtervoet. 16 uur batterijduur & snel opladen: 8 uur batterijduur in 20 min en volledig opladen in 90 min.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop