x

PA basreflex subwoofer met Eminence Kilomax 18A speaker

€ 279,99

Aantal:

Omschrijving

Professioneel zelf gebouwde subwoofer, de kast is een kopie van de bekende AD i.flex 18B, en is uitgerust met een 18 inch hoog belastbare (1.000 Watt) luidspreker van het merk Eminence. De Kilomax 18A, die qua eigenschappen en parameters prima in deze kast past.


Afmetingen kast: (B x H X D): 50 x 60 x 80 cm
Aansluiting: Speakon
Impedantie 8 ohm

De losse luidspreker kost al meer dan 300 euro, de speakers hebben slechts kort dienst gedaan , en zijn dus technisch in prima staat.

We hebben 2 stuks op voorraad, de prijs is per stuk.

vanwege de afmetingen en gewicht: graag ophalen

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop