x

PA Subwoofer, 18 inch, 1.000 Watt zelfbouw

€ 229,99

Aantal:

Omschrijving

Wij hebben 2 van deze subwoofers beschikbaar, de prijs is per stuk.

De kast is een kopie van de bekende Audience Delight AD flex 18B, en de ingebouwde woofers zijn van Eminence, de Kilomax Pro 18A. 

De kasten zijn zeer stevig gebouwd en voorzien van voeten en handgrepen rondom. De bekleding is van stof.

Diepe en harde bassen zijn gegarandeerd.

De subwoofers zijn nu passief, dus zonder ingebouwde versterker, en aan te sluiten met een XLR stekker / kabel. Naar wens kunnen wij deze ook ombouwen naar aktief. Meerkosten voor een 400 Watt RMS HYPEX versterker zijn 200 euro per stuk.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop