x

Panasonic LUMIX DMC-GF3 + lens 14-42mm. 1:3.5-5.6 met tas, lader en 2 accu's

€ 219,99

Omschrijving

Met de komst van de Lumix DMC-GF3 heeft Panasonic een werkelijke lichtgewichte krachtpatser op de markt gezet. De Panasonic Lumix DMC-GF3 is 16 % kleiner en 16% lichter dan zijn voorganger, de GF2. Ondanks zijn kleine maat behoud hij de hoogst mogelijk foto- en filmkwaliteit. De Panasonic Lumix DMC-GF3 beschikt over een 12,1-megapixel live MOS-sensor. Met deze nieuwe sensor heeft de DMC-GF3 niet alleen meer megapixels dan zijn voorganger, ook kan hij beter met ruis omgaan. Maar kwaliteit begint uiteraard ook bij de lens. Hier komen de beelden naar binnen, voordat ze verwerkt worden. Panasonic zorgt voor een mooie groothoeklens met kwaliteitsglaswerk en een krachtige stabilisatie. De LUMIX G VARIO 14-42mm /F3.5-5.6 ASPH./MEGA O.I.S is vooral goed in weidse landschappen en mooie portretten. Om die prachtige onscherpe achtergrond (bokeh) te krijgen ben je niet meer afhankelijk van een afgerond diafragma.

Snelheid
De Panasonic Lumix DMC-GF3 levert naast mooie beelden, ook snelheid. Zo beschikt de camera over een zeer snelle autofocus. In de burst-functie kan het aantal beelden per seconden zelfs oplopen tot 120 beelden per seconden. Maar de Panasonic Lumix DMC-GF3 levert niet alleen veel beelden per seconden, hij beschikt ook over een snelle scherpstel motor. Door middel van de Light Speed AF functie wordt de scherpsteltijd gereduceerd tot 0,1 seconden. Hierdoor schiet de GF3 niet zomaar veel beelden, maar juist veel scherpe beelden. De gemaakte beelden bekijk je vervolgens eenvoudig terug op het 3 inch grote touchscreen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop