x

Panasonic LUMIX TZ18 compactcamera, 14,1Mp, 16x zoom, LEICA lens | nwpr 210 euro

€ 119,99

Omschrijving

De Panasonic Lumix DMC-TZ18 is een 16x superzoomcamera met een Leica DC VARIO ELMAR lens. Het zoombereik loopt van een 24mm groothoek tot 384mm telezoom. De kwaliteit van het Leica objectief is zo hoog, dat de optische zoom kan worden vergroot met Intelligent Zoom tot totaal 21x zoom.met de Lumix DMC-TZ18 kun je ook filmen in HD kwaliteit van 1280x720 met 30 beelden per seconde.

Traveller Zoom met handmatige bediening
Een van de redenen om een superzoom te kopen is het relatief kleine formaat. Daarnaast heeft Panasonic de TZ18 met een optisch stabilisatie systeem uitgerust waardoor je niet snel een statief nodig zult hebben. Naast de Intelligent Auto (iA) mode kun je de camera ook handmatig instellen. Met de belichtingsstanden P/A/S/M regel je zelf de sluitertijd en het diafragma.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop