x

Philips 22RH544 3-weg MFB actieve speaker, hersteld en opgefrist

Philips 22RH544 3-weg MFB actieve speaker, hersteld en opgefrist

€ 250,-

Omschrijving

In veel opnamestudio’s wordt nog steeds vintage apparatuur gebruikt, zoals speakers, consoles en preamps? Waarom vraagt u zich af. Het antwoord op die vraag is dat vintage audio vaak betaalbaar is en het heeft een net zo goed of zelfs betere kwaliteit dan moderne apparatuur. En dan hebben we het nog niet eens over de sound van vintage ten opzichte van moderne apparatuur.
Neem nou een studiomonitor; er zijn budget speakers, zoals M-Audio en KRK Rokit, en er zijn onbetaalbare Genelec’s. Daar tussenin is er niet veel keuze. Dus, waarom zou je dan niet eens naar betrouwbare vintage monitors kijken?
Philips MFB speakers zijn geproduceerd tussen 1973 en 1983 als high end actieve hifi speakers. De gesloten box heeft een ingebouwde versterker en een correctiesysteem met Motional Feedback terugkoppeling. In de woofer van de box zit een opnemer die de beweging registreert en terugvoert naar de versterker, die indien nodig het signaal corrigeert. Zo ben je verzekerd van een absolute, correcte, onvervormde laagweergave zonder vervorming. En dat alles volledig analoog! Geen basreflex, dus geen ongewenste kleuring in het laag.
Betrouwbaarheid van studioapparatuur is belangrijk, en daarom hebben we deze speakers gereviseerd, zodanig dat ze weer fris en dynamisch klinken en vele jaren betrouwbaar kunnen werken. We hebben:
- de versterkerprint schoon gemaakt en geïnspecteerd
- los zittende of onbetrouwbaar ogende solderingen zijn opnieuw gesoldeerd
- instelpotmeters opnieuw afgeregeld naar fabrieksspecificaties
- een RCA- of tulp- aansluiting erbij gemaakt, waardoor de speakers veel makkelijker aan te sluiten zijn
- eventuele krassen aan de buitenkant weggewerkt en de kasten opnieuw gespoten

De Philips MFB speakers zijn momenteel in de volgende drie uitvoeringen direct uit voorraad leverbaar:
22RH541: 2-weg systeem met een vermogen van 30 Watt - EUR 199,-
22RH532: 3-weg systeem met een vermogen van 60 Watt - EUR 229,-
22RH544: 3-weg systeem met een vermogen van 60 Watt - EUR 279,-
Alle Philips MFB speakers hebben bovendien de volgende eigenschappen:
Automatisch in/uitschakelen bij aanbieden van audiosignaal
Regelbare gevoeligheid voor aansluiten op low-level ingang (mixer, preamp, etc) of high-level ingang (speakeruitgang van versterker). Dit overigens alleen bij aansluiting met 5-polige DIN stekker
De boxen worden geleverd inclusief netsnoer.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren