x

Philips AG4431 Diamond koffergrammofoon | voor de liefhebber

€ 50,-

Omschrijving

Deze platenspeler stamt uit de winkelvoorraad van een winkel die omstreeks 1995 gesloten is. Waarschijnlijk heeft ie daar als demo in een vitrine gestaan. Na de sluiting is ie weer ingepakt in de originele doos, incl. handleiding en opgeslagen.
De uiterlijke staat is goed, behalve dat de luidsprekerkabel op enkele plekken is "ingesmolten" in de arm en de behuizing. Dit is te wijten aan de jarenlange opslag.
De ingebouwde versterker is een buizenversterker. Het buisje daarvan werkt nog wel maar is aan vervanging toe.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren