x

POLAR M400 sporthorloge, zonder hartslagband (optioneel)

€ 49,99

Omschrijving

Bij de M400 draait alles om stijl, prestaties en comfort. De geïntegreerde GPS van de M400 registreert je snelheid, afstand en route. Hij is waterbestendig. Het display met hoog contrast en hoge resolutie is ideaal voor buitengebruik in alle weersomstandigheden. In de Polar Flow app en webservice kun je trainingen plannen en analyseren.
Merk
Polar
Maximale batterijduur
Maximale batterijduur: 3,4 weken
Kenmerk
Waterbestendig, Met gps, Horloge
Connectiviteit
Bluetooth
Geheugen
4 MB

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop