x

PS4 Game| Far Cry 5

€ 9,99

Omschrijving

Altijd al gedroomd van een rustgevende vakantie in Montana, U.S.A? Dit is je kans!

Welkom in Hope County, Montana. Dit idyllische plekje is de thuis van een gemeenschap van vrijheidslievende mensen… en een fanatieke Doomsday-sekte, beter bekend als The Project at Eden’s Gate. Deze sekte wordt geleid door de charismatische profeet Joseph Seed en zijn toegewijde broers en zus, The Heralds. Eden’s Gate is in alle rust binnengedrongen in het dagelijkse leven van deze eens zo rustige plaats. Jouw aankomst in Hope County spoort de sekte aan om met veel geweld de controle te nemen over de regio. Nu is het aan jou om de strijd aan te gaan, het verzet aan te wakkeren en de inwoners te bevrijden uit de greep van Eden’s Gate.

Verken Hope County, haar rivieren, landschap en luchtruim, met het grootste arsenaal aan wapens en voertuigen ooit in een Far Cry game. Jij bent de held van het verhaal in een spannende wereld die reageert op alles wat jij doet. Een wereld waarin de plaatsen die je ontdekt en de locals met wie je samenwerkt jouw verhaal vormen op manieren die je nooit ziet aankomen.

Wakker het vuur van verzet aan tegen een fanatieke sekte
Put je kracht uit de gemeenschap rondom je en leid het verzet in vijandig gebied tegen de sekte die Hopy County, Montana wil overnemen.

Ontmoet veel merkwaardige personages zoals Mary May, kroegbazin; Nick Rye, familieman & vliegtuigfanaat en pastoor Jerome, een predikant wiens volgers misleid zijn geweest.
Rekruteer ‘Guns for Hire’ en maak gebruik van wel 3 speciale vaardigheden om The Project at Eden’s Gate op hun knieën te krijgen.
Voer het bevel over gespecialiseerde ‘Fangs For Hire’, dieren die jij kan controleren.
Speel samen met een ‘Friend For Hire’ door de volledige campagne om de sekte te stoppen in een coöp-ervaring voor 2 spelers.
Waar gaan we heen? kies jij maar.
Je hebt de vrijheid om alle kanten op te gaan, jij bepaalt wanneer, waar en hoe.

Vanaf het moment dat je Hope County binnenstapt heb je de vrijheid om de wereld te verkennen in de volgorde die jij kiest.
Voor de allereerste keer in Far Cry bepaal je zelf wie je bent. Kies je eigen avatar en pas je personage aan.
Creëer waanzinnige en unieke Far Cry-ervaringen met de Map Editor en speel ze met of tegen je vrienden.
Jouw gameplay, jouw wereld, jouw eigen ervaring
Ga op je eigen manier de strijd aan tegen Joseph Seed en zijn fanatieke volgers in een dynamische open wereld die zich aanpast en reageert op de keuzes die jij maakt.

De Resistance Meter beïnvloed de wereld op een betekenisvolle manier tijdens jouw vooruitgang. Elke actie die jij doet zorgt ervoor dat je verder komt in jouw verhaal.
Verstoor de Doomsday-voorbereidingen van de sekte om The Heralds uit te dagen tot epische confrontaties in de levendige open wereld.
Jouw keuzes hebben gevolgen voor de wereld, zoals nieuwe gameplay-mogelijkheden die zich aanbieden temidden al de chaos.
Sit back & enjoy the ride!
Scheur het platteland over in iconische Amerikaanse voertuigen die je naar hartelust kan personaliseren; Van muscle cars tot big rigs, ATV’s en tractors.
Claim een vliegtuig om de sekte aan te vallen in epische luchtgevechten of bombardementen.
Ontdek de natuurlijke schoonheid van de wildernis in Montana wanneer je jaagt, vist en elke centimeter van de wereld aan het ontdekken bent.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop