x

PS4 Game - PES2019 , nwpr. 19.99 Euro

€1,00

Omschrijving

Pro Evolution Soccer 2019
Pro Evolution Soccer 2019 keert ook dit jaar terug naar de groene mat. Net als vorige jaren bouwt de game verder op het succes van zijn voorgangers met tal van verbeteringen en veranderingen voor de fans.
New MyClub
De grootste veranderingen voor trouwe spelers zijn de veranderingen in de MyClub modus. Je doelt is nog steeds om sterkere spelers te verzamelen en in co-op of rivaliserende matches deelnemen in de officiële PES League.
High Performance Spelers worden geïntroduceerd tot de game. Deze spelers zullen elke week nieuwe statistieken krijgen afhankelijk van de laatste match dat ze gespeeld hebben. Bepaalde spelers zullen zo sterker worden maar ook nieuwe vaardigheden krijgen voor een specifieke periode. Je kan je team versterken met deze speciale versies van je favoriete spelers of je leert er nieuw talent mee kennen.
Legend Spelers maken ook weer hun intrede met legendarische voetbalsterren als Beckham, Maradona, Cruyff, Nedvěd, Gullit, Maldini en Kahn. Er volgen nog toevoegingen aan het Legend rooster.
De PES League wekelijkse matchen zijn een nieuwe toevoeging aan de MyClub! In dit toernooi strijd je met andere online spelers binnen een specifieke groep. Je divisie en positie zullen wisselen naar gelang je prestaties. In deze spelmode word je beloond met diverse items. Neem nieuwe spelers onder je vleugels, verbeter je team, speel matchen en verover de wereld!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop