x

PS4 Game - Plants VS Zombies GW2 , Elders voor 14.99 Euro

€ 9,99

Omschrijving

Het gevecht om Suburbia blijft maar groeien in Plants vs. Zombies-Garden Warfare 2! Voor het eerst in de geschiedenis van de franchise hebben de zombies de boel overgenomen en zetten de planten de aanval in. Met nieuwe personages, meer manieren om te spelen en geweldige nieuwe maps, bevat Plants vs. Zombies-Garden Warfare 2 wat fans geweldig vonden aan het origineel en gaat het verder dan ooit om de leukste, gekste en meest waanzinnige shooter ooit te worden.

PvZ-GW2 introduceert zes nieuwe personage-klassen uit het verleden, heden en de toekomst die zich aansluiten bij het gevecht om Zomburbia. Elke klasse bevat nieuwe vaardigheden die strategische diepte toevoegen aan de gevechten. Ervaar nieuwe manieren om te spelen in PvZ-GW2. Speel multiplayer met of tegen vrienden of speel in je eentje; je kunt het hele spel alleen of tegen de computer spelen, of samen met een vriend via de lokale splitscreenmodus.

Met het nieuwe voortgangssysteem verdien je altijd XP, ongeacht hoe je speelt. Je maakt altijd voortgang met de 100+ personage-varianten in het spel.
Al deze te gekke actie vindt plaats op 12 nieuwe maps die propvol zitten met persoonlijkheid en humor, en drukke luchtruimen vol geheimen die door jou kunnen worden ontdekt. Als jij investeert in Plants vs. Zombies Garden Warfare 2, investeren wij ook in jou. Het team staat klaar om ook na de release nieuwe updates uit te brengen om ervoor te zorgen dat Zomburbia fris en vol actie blijft.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop