x

PURE Contour 200i Air - Dockingstation met Airplay Geschikt voor iPod en iPhone

€ 34,99

Omschrijving

Deze draadloze streaming speaker is in gebruikte staat, vooral de achterkant is niet mooi. Geen afstandsbediening aanwezig.

De Contour 200i Air van Pure is een krachtig en compact muzieksysteem voorzien van Apple AirPlay, de draadloze streaming technologie voor Apple producten zoals de iPod, iPone en iPad. Met AirPlay kun je muziek draadloos doorsturen vanaf één van de genoemde apparaten maar ook van iTunes vanaf je PC of Mac. De Contour 200i kan draadloos via WiFi of via een LAN-kabel met uw huisnetwerk worden verbonden.
Wilt u in elke kamer dezelfde muziek? Dan kunt u in elke kamer een Contour 200i plaatsen en ze zullen allemaal met elkaar synchroniseren, inclusief het volume.
Luister naar miljoenen songs, duizenden radiostations en meer via je Contour dankzij de gratis verkrijgbare The Lounge App (zie de App Store op je iPod, iPad of iPhone).
De Contour 200i is uitgerust met 2 stuks 18 Watt speakers die samen met de twee baspoorten zorgen voor een fijn audiosysteem voor alle muzieksmaken. Dankzij de ingebouwde docking kun je de Apple-device opladen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop