x

RELOOP RMP-1 Scratch Table Top CD Speler , nwpr. 99.99 Euro

€ 59,99

Omschrijving

Algemeen
De nieuwe standaard voor MP3-compatibele CD spelers! De RMP-1 biedt alle belangrijke functies aan in een design à la Pioneer. Het ontwerp en concept van deze Reloop RMP-1 Scratch MK2 is teruggebracht tot de meest essentiële mixfuncties en dat maakt hem de ideale draaitafel-stijl CD speler. Toch zult u merken dat er niets ontbreekt aan deze speler. Zo is deze MP3 compatible speler uitgevoerd met een DSP scratch simulator die bediend wordt met het grote aanraakgevoelige, twee-delige jog wheel. Bovendien zijn alle handelingen te volgen via het duidelijke en verlichte display.

Scratchen en Loopen
Door de Scratch-knop in te drukken activeert u de scratch-functie van deze speler. Met de buitenrand van het jog wheel kunt u zoeken, push starten en de track afremmen, terwijl u met de binnenkant de sound synthese van het scratchen start. Deze CD speler van Reloop heeft bovendien de mogelijkheid om vanaf een vooraf vastgelegd punt in de muziek (Cue-point) te scratchen. Wanneer deze Scratch-to-Cue functie is geactiveerd, hoeft u enkel het jog wheel aan te raken om de speler naar het cue-point te laten gaan. Met de behulp van de Cue knop en de Loop In knop kunt u de punten vastleggen in de muziek. De speler kan daar direct naar terugkeren. De Loop In knop dient er ook voor om een Loop te maken. Het einde van de loop definieert u met de Loop Out knop. Wanneer u deze knop heeft geactiveerd speelt de RMP-1 de loop eindeloos af, totdat u weer op de Loop Out knop drukt. Met de Reloop-functie keert de speler terug naar de laatst opgeslagen Loop.

Pitchen en Samplen
De RMP-1 Scratch MK2 heeft een extra grote pitch-fader, zoals we die kennen van draaitafels. Deze speler heeft een pitch range van +/- 4%, 8%, 16% of 100%. Hiermee kunt u de toonhoogte en de snelheid van de tracks subtiel of radicaal beïnvloeden. Wilt u echter wel de snelheid maar niet tegelijkertijd de toonhoogte van de track veranderen, dan drukt u de Key-lock knop in. Deze tabletop speler heeft vier cue/samplebanks waarin u vier hotcues kunt opslaan of vier loops van maximaal 5 seconden. U kunt deze zelfs permanent vastleggen voor 500 CD’s door gebruik te maken van de memory knop. Zo hoeft u niet keer op keer vooraf uw hotcues vast te leggen. U doet het 1 keer en daarna herkent de speler de CD, waarop hij de cue punten en eventuele loops onder de samplebank-knoppen zet.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop