x

RING Video Deurbel 3 | NIEUW gesealed | elders 170 euro

€ 149,99

Omschrijving

Mis nooit meer de pakketbezorger met de Ring Video Doorbell 3. Je ontvangt een melding op je telefoon zodra de bel gaat of er door de camera beweging wordt geregistreerd. Zo laat je de bezorger meteen weten waar hij het pakketje mag achterlaten.

RING Video Deurbel 3
Altijd bereikbaar
Met deze videodeurbel van Ring weet je meteen wanneer er iemand voor jouw deur staat. Zodra er iemand aanbelt of de bewegingssensors worden geactiveerd, krijg jij in realtime een melding op je telefoon. Zo weet je zelfs als je niet thuis bent dat er iemand aan de deur staat. Dankzij het tweerichtingspraaksysteem met ruisonderdrukking voer je eenvoudig een gesprek met de bezoeker. Jij laat bijvoorbeeld weten dat je zo bij de deur bent, of dat de pakketbezorger het pakketje achter de plantenbak kan leggen. Jullie zijn beide duidelijk verstaanbaar.

RING Video Deurbel 3
Zie alleen relevante meldingen
De Ring Video Doorbell 3 laat je eenvoudig zelf bewegingszones instellen. Dit komt goed van pas als er veel beweging voor jouw voordeur is, bijvoorbeeld omdat veel mensen in jouw straat de hond uitlaten. Door deze bewegingszones in te stellen, krijg je alleen de meldingen die voor jouw relevant zijn. Bovendien heeft de deurbel een breed gezichtsveld van 160 graden horizontaal, dus je weet altijd zeker dat de camera niet veel ontgaat. Jij komt zo niet langer voor verrassingen te staan.

RING Video Deurbel 3
Nog meer mogelijkheden
Haal nog meer uit jouw deurbel met Ring Protect. Met deze dienst worden jouw gemaakte foto’s en video’s bijvoorbeeld opgenomen en 180 dagen bewaard in je Ring-account, zodat je ze later eenvoudig terugkijkt. Deze beelden deel je bovendien ook eenvoudig met anderen. Ook krijg je uitgebreide meldingen als er iemand aan je deur staat. Dankzij de handige voorvertoningen hoef je de app niet eens te openen. Standaard krijg je bij jouw gloednieuwe deurbel van Ring een proefabonnement van 30 dagen op Ring Protect.

RING Video Deurbel 3
In een mum van tijd geïnstalleerd
Omdat er een camera in is verwerkt, is een Ring-deurbel met een afmeting van 13 bij 6 centimeter iets groter dan de gemiddelde ‘gewone’ deurbel. Het installeren van de deurbel is binnen enkele minuten gebeurd. Je installeert de bel draadloos met een verwisselbare oplaadbare batterij of kiest voor een bekabelde aansluiting waarmee de bel voortdurend van stroom wordt voorzien. Download daarna de Ring-app om jouw bel in enkele eenvoudige stappen te configureren. Alles gelukt? Dan is de bel nu klaar voor gebruik. Indien gewenst koppel je hem met andere slimme apparaten en met Alexa.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop