x

ROCCAT ELO 7.1 USB RGB Gaming headset , in nieuwstaat , nwpr. 69.99 Euro

€ 39,99

Omschrijving

ELO 7.1 USB Headset - Roccat
Met de Roccat Elo 7.1 USB Surround Sound RGB gaming headset kan je vijandelijke locaties lokaliseren, dankzij 360° visuele audio die wordt aangedreven door de nauwkeurig afgestelde 50mm drivers. Het traagschuim en een zelfinstellende hoofdband bieden de hele dag door comfort, terwijl de afneembare TruSpeak-microfoon zorgt voor duidelijke communicatie. Bovendien zorgt AIMO Intelligent Lighting voor een levendige verlichting van jouw installatie. Deze gaming headset is geschikt voor Windows.

Aangepast aan jouw pasvorm

Gamers zijn er in alle soorten en maten, maar de Elo 7.1 zorgt voor een perfecte pasvorm. Een zelfinstellende metalen hoofdband en draaibare oorschelpscharnieren voor extra flexibiliteit zorgen voor een gewichtloze pasvorm die uniek is voor jou.

Superieur comfort

De superieure geheugenschuim oorkussens zijn voorzien van dubbele schuimrubberen oorkussens met zachter schuim in het gedeelte dat tegen je bril rust, waardoor de druk wordt verlicht en gamers met een bril in alle comfort kunnen spelen.

Uitzonderlijke 7.1 surround sound

De nauwkeurig afgestelde 50mm neodymium drivers leveren een uitzonderlijke 7.1 surround sound die de concurrentie ver vooruit is. Dit wordt ook wel visueel geluid genoemd, omdat de 360° geluidskarakteristieken je in staat stellen om vijandelijke locaties te lokaliseren voor een duidelijk concurrentievoordeel.

Glasheldere communicatie

TruSpeak-microfoontechnologie zorgt ervoor dat jouw stem in de digitale wereld hetzelfde klinkt als in de echte wereld. Neem afscheid van statische elektriciteit en geniet van kristalheldere communicatie met je teamgenoten die volledig natuurlijk klinkt. De unidirectionele, ruisonderdrukkende microfoon is ook afneembaar voor extra gemak.

AIMO intelligente verlichting

Het AIMO-verlichtingsecosysteem brengt je installatie naar een ander niveau door organisch licht toe te voegen. Het heeft synergie met andere AIMO-compatibele apparaten om een levendige, state-of-the-art esthetiek te creëren zonder dat er een uitgebreide configuratie nodig is. De Elo 7.1 USB ziet er nóg beter uit met AIMO.

Hoor je eigen stem

De Roccat Elo 7.1 USB beschikt over een instelbare microfoonbewaking, zodat je het niveau van je eigen stem kunt horen. Hiermee voorkom je dat je in de microfoon schreeuwt. Een instelbaar monitorwiel voor op het oor maakt aanpassingen eenvoudig.

Aansluiting: USB 2.0
Lengte kabel: 2,5 meter
Audiobediening: master volumewiel, microfoon dempen, microfoonmonitorwiel
Verwijderbare unidirectionele microfoon
Kunstleren hoofdband met schuimdemping
Audiobediening: aan/uit-knop, hoofdvolumewiel, microfoon dempen, microfoonmonitorwiel
Verwijderbare unidirectionele microfoon
Kunstleren hoofdband met schuimdemping
Over-ear ontwerp met traagschuim

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop