x

Roland G-800 Workstation Arranger Keyboard | in zeer goede staat

€ 249,99

Omschrijving

Een ideaal keyboard voor een eenmansband of voor liedjesschrijvers. Of gewoon om thuis te genieten van een breed scala aan muziekstijlen en standaard MIDI-bestanden.

De G-800 beschikt over 689 tonen, 64-noten polyfonie, 128 muziekstijlen, 192 performance-setups en een nieuw 76-noten toetsenbord.

Met de 8-Track Music Style Recorder kunt u uw eigen muziekstijlen creëren, en het biedt ook directe opname / weergave van SMF's op schijf. De G-800 is 32-delig multi-timbraal met twee MIDI-poorten en beschikt over ingebouwde reverb, chorus, delay en EQ.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop