x

SALORA 22LED2605D TV , met doos

€ 109,99

Omschrijving

Kijk je favoriete films en series waar je ook bent met de Salora 22LED2605D. Deze tv met ingebouwde dvd-speler heeft een 12v-aansluiting. Je sluit hem in elke boot of caravan aan, zodat je na een actieve vakantiedag tot rust komt met een heerlijke filmavond. Video's en muziek speel je ook direct van een usb-stick af. Je hebt met deze tv geen extra apparaten nodig, waardoor je optimaal gebruik maakt van de beperkte ruimte. Wil je toch extra apparatuur aansluiten? De tv heeft voldoende ingangen, zoals HDMI en een VGA-aansluiting voor je laptop of pc.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop