x

Samsung Blu ray Set HT-FS5200

€ 129,99

Omschrijving

Productbeschrijving

Met een Smart Home Entertainment Systeem van Samsung komen alle entertainment mogelijkheden binnen handbereik. Of het nu gaat om films afspelen in 2D of 3D, om muziek in de hoogste kwaliteit, om surfen op internet, apps gebruiken of op mobiele apparaten opgeslagen content afspelen. Door slechts één enkel, slim apparaat op de televisies aan te sluiten is het allemaal mogelijk.\n\nPuur geluidsgenot. Geniet van de geluidskwaliteit van een professioneel geluidssysteem in uw eigen huiskamer met een Samsung Smart Home Entertainment Systeem. De Vacuum Tube technologie gecombineerd met de eerste GaN AMP versterker ter wereld, zorgt voor een warm en helder geluid. Samsung's AllShare applicatie geeft u draadloos toegang tot uw Samsung Smart Home Entertainment Systeem en laat u toe om digitale content gemakkelijk te delen.\n\nHoge kwaliteit geluidservaring. Dankzij de GaN Amp en Vacuum Tube technologie wordt surround sound van de hoogste kwaliteit weergegeven. Hiermee haalt u een ware bioscoop-ervaring in huis.\n\nDesign in combinatie met uw TV. Het Smart Home Entertainment Systeem werkt slim met andere apparaten en met zijn oogverblindend design wordt het bovendien smaakvol geïntegreerd in uw interieur.\n\nConnectiviteit. Met slechts één apparaat krijgt u een zee aan (mobiele) mogelijkheden. Door Bluetooth op Samsung Smart Home Entertainment Systemen kun je direct en gemakkelijk draadloze verbinding maken met andere apparaten.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop