x

Samsung Galaxy A33 5G 128 GB, awesome black | NIEUW Gesealed

Samsung galaxy A33 5G 128 GB gesealed

€ 288,-

Omschrijving

De Samsung Galaxy A33 5G 128GB is een telefoon die niet al te duur is maar kwalitatief wel goed is.
Dankzij het grote 6.4 inch zie je alles scherp, of je nou video’s kijkt, scrollt op een website of een game speelt. Dankzij de vier camera’s aan de achterkant en één selfiecamera aan de voorkant maak je voor elke gelegenheid de beste foto. Dag op pad? Dankzij de grote batterij kun je makkelijk weg zonder aan opladen te denken.

Met het 6.4 inch scherm oogt alles levendig en helder. Dankzij de verversingssnelheid van 90 Hertz zorgt het toestel voor snel en soepel beeld zonder haperingen. Ideaal dus om nieuwe video’s te ontdekken, te duiken in nieuwe games of te scrollen door websites. Dankzij de nagenoeg randloze display, subtiele glansafwerking en de minimale uitsparing voor de selfiecamera is het design om door een ringetje te halen.

Opvallend aan de Samsung Galaxy A33 5G 128GB zijn de vier multifunctionele camera’s aan de achterkant, zo kun je werkelijk alle kanten op met opnames. Met de 48 megapixel hoofdcamera met autofocus leg je elk detail scherp vast, ook van een grotere afstand. Met de 8 MP Ultra Wide Camera kun je makkelijk groepsfoto’s maken en maak je heel makkelijk panoramafoto’s. Door de 13 MP selfiecamera kun je jezelf van je beste kant laten zien.

Dankzij de krachtige batterij kun je met de Galaxy A33 makkelijk een dag op pad. Met de 5000mAh batterij hoef je namelijk maar één keer op te laden en kun je heel de dag gamen, fotograferen of wat je maar wilt. Door de Adaptive Power Saving herkent het systeem jouw dagelijkse routine en past de batterij daarop aan. Zo gaat op momenten dat je minder energie nodig hebt je batterij op spaarstand.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop