x

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G 512GB , nwpr. 1409 Euro

€ 799,99

Omschrijving

Conditie : Het toestel is in een zeer nette staat.

Samsung presenteerde op 11 augustus tijdens het Unpacked event de vernieuwde Z Fold-serie, waaronder deze Samsung Galaxy Z Fold 3 512GB Zwart. Deze telefoon dient als opvolger van de Z Fold 2 en heeft een aantal goede upgrades gekregen zoals een certificaat voor waterdichtheid.

Deze Z Fold 3 heeft twee schermen, een aan de buitenkant en een groot vouwbaar scherm aan de binnenkant. Hij wordt aangestuurd door de snelle Snapdragon 888-processor en heeft maar liefst 12GB aan werkgeheugen. Er zitten camera's aan de buitenkanten en aan de binnenkant.

Twee schermen met verschillende functies
Wanneer er een berichtje binnenkomt of je even het weer wilt checken dan gebruik je deze Z Fold 3 gewoon zoals een traditionele telefoon. Voor dit soort taken zit er een 6.2-inch AMOLED-scherm aan de voorkant, dit paneel heeft een verversingssnelheid van 120Hz zodat beelden lekker soepel voorbij vliegen.

Wanneer je wilt multitasken of een video wilt kijken dan klap je de telefoon open en gebruik je het enorme 7.6-inch AMOLED-scherm aan de binnenkant. Dit scherm heeft net als het buitenscherm een verversingssnelheid van 120Hz waardoor de beelden er ook hier erg soepel uitzien.

Update naar Android 12
De Galaxy Fold heeft een goed update-beleid, en dat blijkt wel naar de snelle mogelijkheid om te updaten naar Android 12! Zo blijft deze smartphone uitgerust met de nieuwste snufjes en handige functies en ben je altijd up to date.

Hardware voor zware taken
Deze Galaxy Z Fold 3 is uitgerust met de krachtige Snapdragon 888-chipset. Hierdoor draai je werkelijk alle apps en games op de Z Fold 3 zonder dat hij traag wordt. Dankzij de 12GB aan werkgeheugen is multitasken ook geen probleem, dit doe je extra gemakkelijk met een S-Pen.

Uitgebreide camera's
Deze Z Fold 3 heeft maar liefst vijf cameras, die verdeeld zijn over drie plekken op de telefoon. Aan de achterkant zitten drie camera's waaronder een telelens om 2x zonder kwaliteitsverlies in te zoomen. Ook is er een hoofdlens en een ultragroothoeklens aanwezig.

Aan de voorkant zit een selfiecamera zodat je ook zonder de telefoon open te klappen gewoon een selfie kunt nemen. Wanneer je bijvoorbeeld een vergadering via je telefoon hebt dan klap je het toestel half open en gebruik je de selfiecamera aan de binnenkant, erg handig!

Draadloos oplaadbare batterij
De Samsung Galaxy Z Fold 3 heeft een accu met een capaciteit van 4400mAh gekregen. Je laadt deze batterij snel op via een snellader, of je kiest ervoor om hem draadloos op te laden met een QI-lader. Via reverse wireless charging laadt je zelfs draadloos andere apparaten op met je Z Fold 3 als oplader!

Goede bouwkwaliteit met waterdichtheidscertificaat
Samsung heeft de afgelopen jaren steeds meer telefoons voorzien van een certificaat voor waterdichtheid, maar dit is de eerste vouwbare telefoon die zon certificaat krijgt. Dankzij de stevige behuizing, verhard glas en de waterdichtheid kan deze telefoon zeker tegen een stootje!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop