x

Samsung HT-F5530 BluRay home cinema systeem, compleet

€ 99,99

Omschrijving

De Samsung HT-F5530 is een slimme 5.1 home cinema set voorzien van Samsung's Smart Hub. Sluit de HT-F5530 aan op het internet en krijg toegang tot een grote hoeveelheid applicaties. Daarmee stream je gemakkelijk films van verschillende videotheken en kijk je je favoriete YouTube video's. De Samsung HT-F5530 speelt Blu-ray 3D discs en schaalt je dvd's op tot 1080p, zodat je altijd geniet van de beste beeldkwaliteit. Verder zijn alle moderne mediaformaten als MKV en DivX HD voor de Samsung HT-F5530 geen probleem. Via de USB-ingang sluit je je externe USB-opslag aan en speel je de media die zich hierop bevindt gemakkelijk af. Ook kun je je muziek vanaf je smartphone draadloos afspelen via Bluetooth.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop