x

Senseo Sarista HD8010/10 , nwpr 249.99 Euro

€149,99

Omschrijving

De parelwitte Philips Senseo Sarista HD8010/10 biedt het gemak van Senseo met de volle smaak van koffie gezet van verse koffiebonen. Het Senseo Sarista bean-funnel koffiezetapparaat zet sensationele koffie van verse bonen. De hersluitbare bean-funnels zijn eenvoudig te verwisselen per kopje en met één druk op de knop zet je één kopje, twee kopjes of een volle kan heerlijke, verse koffie!

Zetsysteem met optimale druk
Het unieke zetsysteem met optimale druk creëert een voortreffelijke smaak, volmaakt aroma en een heerlijke cremalaag; het bewijs van heerlijk vers gemalen koffie met een volle, ronde smaak.

Verse koffie met één druk op de knop
Met één druk op de knop kun je eenvoudig een vers kopje koffie zetten.

Verse bonen geseald in unieke bean-funnels
De exclusief hoge kwaliteit koffiebonen worden zorgvuldig geselecteerd en gebrand door koffie-experts. Na het branden worden de bonen direct luchtdicht verpakt en geseald in de unieke transparante SENSEO SARISTA bean-funnels. Hiermee worden de onderscheidende smaak nuances optimaal behouden.

Selecteer één kopje, twee kopjes of een volle kan koffie
Afhankelijk van de situatie kun je een eenvoudig één kopje, twee kopjes of een hele kan verse koffie zetten.

Duurzame en hoogwaardige maalschijven
De speciaal ontworpen hoge kwaliteit maalschijven draaien zichzelf schoon na elke maalcyclus, om de puurheid van iedere koffieblend voor elke kopje koffie te garanderen.

Hersluitbare bean-funnels
De hersluitbare bean-funnels kunnen voor elk kopje in een handomdraai worden gewisseld. Hierdoor kun je per kopje de smaak aanpassen en behouden de bonen hun versheid voor een volgend gebruik.

Kenmerken van de Philips Senseo Sarista Parelwit HD8010/10:
Koffiezettijd voor 1 kopje: 60 sec.
Automatische uitschakeling
Afgiftestop
Kalkindicator

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop