x

Showtec LED Operator 6 – DMX lichtsturing | nwpr 60 euro

€ 34,99

Omschrijving

We hebben 2 exemplaren, 1 in doos, de ander zonder doos.
De prijs is per stuk.


De eerste LED parren, LED spots en LED barren hadden alleen rode, groene en blauwe LED’s. Later kwam daar soms ook een witte LED of een amberkleurige LED bij. Tegenwoordig zijn er zelfs al RGBWA-UV LED parren, LED spots en LED barren. Die hebben rode, groene, blauwe, witte, amberkleurige én UV LED’s. Hoe meer kleuren LED’s een LED par, LED spot of LED bar heeft, hoe meer DMX kanalen hij gebruikt. Showtec speelt hier handig op in met deze LED Operator 6. Met deze DMX lichtsturing kun je zes LED parren, LED spots of LED barren – met elk maximaal 6 DMX kanalen – onafhankelijk aansturen. Deze lichtsturing kan zowel gebruikt voor RGB, voor RGBW, voor RGBA, voor RGBWA als voor RGBWA-UV LED parren, LED spots en/of LED barren.

Deze lichtsturing heeft een zestal faders. Die kun je gebruiken om zelf een lichtkleur te maken. Ook heeft deze lichtsturing achttien druktoetsen waarmee je snel een lichtkleur (een color preset) kunt oproepen. Wil je deze lichtsturing gebruiken in een café, in een discotheek of tijdens feestjes? Maak dan gebruik van de achttien chases (lichtshows) die deze lichtsturing rijk is. De chases kunnen eenvoudig opgeroepen worden. Ze kunnen worden afgespeeld met een vaste snelheid, maar de ingebouwde microfoon maakt het ook mogelijk om ze af te spelen op de maat van de muziek.

Specificaties:

6 fixtures (LED parren, LED spots of LED barren) onafhankelijk aan te sturen
Max. 6 DMX kanalen per fixture (bijv. rood, groen, blauw, wit, amber en UV)
Geen mogelijkheid om andere kanalen van de fixtures (bijv. strobe of master dimmer) te gebruiken
36 DMX kanalen in totaal
6 faders
18 color presets (met één druk op de knop kan een lichtkleur gekozen worden)
18 chases (programma’s)
Chases kunnen worden afgespeeld met een vaste snelheid of op de maat van de muziek
DMX uitgang: 3-pins XLR female
Inclusief een voedingsadapter (12 Volt / 500 mA)
Stevige metalen behuizing
Kleur behuizing: grijs
Afmetingen: 393 x 140 x 47 mm (L x B x H)
Gewicht: 1,8 kg

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop