x

Sigma EF-530 DG ST Canon Flitser | NWPR 150 EURO

€ 79,99

Omschrijving

De Sigma EF-530 ST EO-TTL is een hanteerbare flitser voor de Canon EOS-serie. Deze flitser maakt gebruik van een aantal handige snufjes waardoor je ingeflitste foto's nu nog mooier voor de dag komen. Zo heeft de EF-530 een automatische belichtingsmeter en houdt hij bij een lensbereik tussen de 24 en 105mm automatisch rekening met de benodigde flitscapaciteit.

Autozoom-functie voor de beste belichting
Als je met je camera inzoomt op een onderwerp dan verandert ook de flitshoek. De Sigma EF-530 houdt hier rekening mee. De autozoom-functie werkt het beste tussen de 24 en 105mm maar met het ingebouwde groothoekpaneel is hij tot 17mm te gebruiken.

Weerkaatst flitsen met de draaibare flitskop
Soms is direct flitslicht niet gewenst. Het draaien van de flitskop voor indirect inflitsen biedt dan uitkomst. De Sigma EF-530 draait met groot gemak 90 graden omhoog en naar rechts en zelfs 180 graden naar links.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop