x

Sonos Boost, Wifi Versterker, In NIEUWSTAAT, Compleet met doos | Nwpr 119,- Euro

€ 89,99

Omschrijving

Bluetooth: Nee
Te bedienen met app: Ja
High Resolution Audio: Nee
Ingebouwde Google Chromecast: Nee

De Sonos Boost geeft je Sonos-netwerk een oppepper. Deze draadloze netwerkversterker zorgt voor een storingsvrije signaaloverdracht. Je geniet van onbezorgd streamplezier zonder vertragingen of onderbrekingen door de aanwezigheid van muren en plafonds. De Boost levert met zijn drie antennes prestaties op bedrijfsniveau. Zo heb je met jouw Sonos-setup ook bereik in kamers die verder weg liggen. Tenslotte heb je de Boost nodig om een homecinema-opstelling te creëren met een Sonos Playbar, Sub of achterspeakers. Dankzij de Boost krijgen hinderlijke lipsync-vertragingen geen kans.
Dit krijg je erbij:
Netsnoer, Ethernetekabel, Sonos Quickstart handleiding, Juridische informatie, Garantievoorwaarden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop