x

SYMFONISK Schilderijlijst met wifi-speaker, zwart/smart, In nette staat

€ 159,99

Omschrijving

Productinformatie

Gebruik hem als enige geluidsbron in een ruimte of combineer hem met je bestaande producten uit de SYMFONISK serie of Sonos producten om je geluidssysteem eenvoudig uit te breiden.

Je kan muziek, podcasts en radio streamen via wifi zonder onderbrekingen door oproepen of meldingen. De muziek blijft ook doorgaan als je telefoon of tablet niet in de buurt is.

Ondersteunt alle grote diensten voor het streamen van muziek.

Alle SYMFONISK speakers werken via wifi, om het gewenste systeem in je huis te creëren. Speel een podcast af in de keuken, terwijl iemand anders naar muziek luistert in de woonkamer. Verbind alle speakers met elkaar om dezelfde muziek te laten afspelen.

Je kan 2 of meer SYMFONISK wifi-speakers groeperen om ze samen hetzelfde te laten afspelen. Het volume van de individuele speakers kan je dan binnen deze groep regelen.

Je kan hem los als blikvanger aan de wand hangen, combineren met andere foto's aan een wand, op de grond zetten of tegen een wand aan zetten.

Verkrijgbaar in een witte of zwarte lijst en met verschillende verwisselbare panelen, zodat je de stijl kan kiezen die bij jou en bij je huis past.

Combineert mooi met de rest van de inrichting en geeft je huis een stijlvolle uitstraling.

Compatibel met Airplay 2, zodat je geluid rechtstreeks via je apparaten van Apple kan streamen.

Compatibel met Spotify Connect, zodat je muziek rechtstreeks vanuit de Spotify app naar de speaker kan streamen.

Ideaal als je 2 identieke speakers wilt gebruiken als achterspeakers voor een home cinema-systeem.

Als je stereogeluid wilt, kan je twee dezelfde speakers kopen.

SYMFONISK is eenvoudig in het gebruik: steek de stekker van de speaker in het stopcontact, download de SONOS S2 app en volg de stapsgewijze instructies via de app.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop