x

SONY cybershot dsc-wx350, Met doos, In nette staat

€ 159,99

Omschrijving

De krachtige zakformaat DSC-WX350 Sony camera is uitgerust met een 18,2 megapixels Exmor RS-CMOS-sensor, 20x optische zoom en BIONZ X-processor voor een snelle beeldverwerking. Dankzij het 25 mm groothoekobjectief past er meer op een scherm, handig voor landschappen en groepsfoto’s. Bovendien beschikt de DSC-WX350 over een panoramafunctie waarmee je de camera alleen van links naar rechts hoeft te bewegen om de panoramaopname realiseren. Met één druk op de knop maak je heldere, scherpe Full HD-films, die je eenvoudig kunt afspelen op een HD-televisie. Daarnaast kan je de opnames bekijken op het Clear Photo 3-inch-LCD-scherm met een hoge resolutie, waarop de helderheid automatisch wordt aangepast aan zonlicht of regenachtige dagen. De DSC-WX350 heeft een ingebouwde wifi-functie zodat je de foto’s en video’s draadloos kunt delen. Tot slot is er de mogelijkheid op met de Remote-app je smartphone als afstandsbediening te gebruiken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop