x

Sony DSC-RX100 II, 20 Mp / 3,6x zoom, zwart | in goede staat | nwpr 379 euro

Sony DSC-RX100 II camera in goede staat.

€ 199,99

Omschrijving

De Sony Cybershot DSC-RX100 II compactcamera is de opvolger van de populaire RX100. Met deze camera maak je moeiteloos scherpe opnamen, tot in de kleinste details. De Exmor R-CMOS-sensor zorgt voor heldere foto's zonder ruis. Het kantelbare White Magic LCD-scherm zorgt ervoor dat je vanuit iedere positie kunt fotograferen. Het LCD-scherm laat je precies zien hoe de compositie er uit ziet, ook bij fel zonlicht. De heldere f/1.8 Carl Zeiss Vario-Sonnar T* lens vangt veel licht op en creëert natuurlijke vervagingseffecten. De zoomlens van de Sony Cyber-shot DSC-RX100II heeft een optimaal allround bereik van 28 tot 100mm (35mm-equivalent). De Sony Cybershot DSC-RX100II is voorzien van een ingebouwde flitser, de ISO is instelbaar tot 12800 en de Optical SteadyShot functie zorgt ervoor dat ongewenste trillingen van de camera worden gecorrigeerd.

De Sony Cybershot DSC-RX100II is voorzien van WiFi en NFC functionaliteiten. Door de camera tegen een tablet, smartphone of ander apparaat met NFC functionaliteit te houden, maakt u eenvoudig verbinding om opnames te delen. De ingebouwde WiFi maakt het mogelijk om foto's direct te delen en om de Sony Cyber-shot DSC-RX100II van afstand te bedienen met uw smartphone. Een andere vooruitgang ten opzichte van zijn voorganger, is dat de Sony Cyber-shot DSC-RX100 II voorzien is van een ingebouwde hot shoe. Met de toevoeging van een multi-interfaceschoen heeft Sony de mogelijkheden van de camera aanzienlijk vergroot, aangezien je nu eenvoudig accessoires zoals een elektronische zoeker, een externe flitser of een stereomicrofoon kunt bevestigen.

Belangrijkste kenmerken van de Sony Cybershot DSC-RX100 mark II
Exmor R-CMOS-beeldsensor
20,2 Megapixels
28-100mm Carl Zeiss Vario-Sonnar-lens
WiFi & NFC
Hot shoe
Kantelbaar 3" LCD-scherm
Diafragma van F1.8
Volledig handmatige bediening

 

-Inclusief garantie

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop