x

SONY KE-85XH9096 Televisie , nwpr 2399 Euro

€ 1.600,-

Omschrijving

Conditie : De televisie is in een nette staat

Sony KE-85XH9096
De Sony KE-85XH9096 is een LED televisie met een resolutie van 4K Ultra HD en een groot dynamisch bereik. Met alle ingebouwde technische hoogstanden merk je met deze televisie hoe realistisch televisie kan zijn.

Mooie en scherpe beelden; altijd en overal
Deze televisie is voorzien van Sony's X1 Ultimate processor. Alle scènes van je films, series en games worden getoond met zuiver zwart, maximale helderheid en levensechte beelden. Door de Full Array-technologie worden kleur en contrast- in heldere gebieden verbeterd zodat je het gevoel krijgt dat je naar levensechte onderwerpen zit te kijken. Contrast wordt altijd geoptimaliseerd door de Object-based HDR remaster en dankzij TRILUMINOS display komen kleuren nog natuurlijker over.

Ook scènes met snelle bewegingen vormen voor de Sony KE-85XH9096 geen enkel probleem. X-Motion Clarity zorgt ervoor dat zelfs de snelste actie vloeiend en helder van het beeld afspat. Daarbij stemt de televisie de helderheid af op de kamer. Op basis van de hoeveelheid licht wordt de helderheid automatische aangepast. Waar je ook zit en onder welke hoek je naar de televisie kijkt, de kleuren blijven consistent en levensecht.

Bioscoopgeluid voor elke scène
Het beeld en geluid is altijd in harmonie. Het geluid komt altijd vanuit de plek waar het geluid afkomstig is dankzij de Acoustic Multi-Audio. Een intens meeslepende ervaring met twee geluidspositionerende tweeters achter op de tv zorgen voor geluid met boordevol actie.

De audio is altijd loepzuiver dankzij Dolby Atmos en S-Force Front Surround. Hiermee komt het geluid van boven én van opzij voor een realistische, multidimensionale ervaring. Om alles helemaal te optimaliseren, detecteert de televisie objecten in de kamer waar de televisie staat en optimalissert het geluid op basis van de gevulde ruimte. De X-Balanced Speaker heeft een unieke vorm en is ontwopren om de geluidskwaliteit en het slanke design van de tv perfect aan te vullen.

Gemakkelijk bediening
De Sony KE-85XH9096 is ook zeer gemakkelijk in gebruik. Je hebt een snelle toegang tot al je favoriete content, diensten en apparaten door met een druk op de knop of Voice Search. Ook apparaten als Google Home, Apple AirPlay, Apple HomeKit en ingebouwde chromecast zorgt ervoor dat je al je favoriete films, series, video´s en muziek af kan spelen waar je maar wilt. Daarbij misstaat deze televisie niet in je interieur door het slanke ontwerp.

Ready for PS5
Zoek je een televisie die perfect aansluit bij je game-ervaringen en klaar is voor de volgende generatie, dan is deze Sony televisie de ideale uitkomst. Een mooei framerate van 4K met 120 frames per seconde. Een extreme snelle reactietijd met 7.2 ms inputlag en de Bravia Game Modus. Laat de game-avonden maar beginnen.

Kenmerken van de Sony KE-85XH9096
85 inch LED televisie met 4K Ultra HD
Heldere en scherpe beelden door X1 Ultimate processor, Full Array en TRILUMINOS display
Snelle actie altijd vloeiend door X-Motion Clarity
Bioscoopgeluid bij elke mediadrager; audio komt uit het scherm
Loepzuiver geluid dankzij Dolby Atmos en S-Force Front Surround
Televisie stemt beeld en geluid af op omgeving
Gemakkelijk bediening en toegang tot al je content
Past goed in interieur door slanke ontwerp
Ready for PS5

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop