x

Sony Platinum Wireless 7.1 Gaming Headset - PS4 + PC , nwpr. 149 Euro

€79,99

Omschrijving

Ervaar je PS4-games met professionele audio met de Sony Playstation 4 Platinum Wireless 7.1 Virtueel Surround Sound.

Hoor alles om je heen. Plaats jezelf midden in je gamewereld en ervaar een geheel nieuwe dimensie van geluid met de hoogwaardige Platinum draadloze headset. Kenmerken: - Verbeterde 7.1 virtual surround sound in alle PS4-games. - 3D-audiomodus voor nauwkeurig geluid vanuit elke richting in compatibele games. - Aangepaste audiomodi waarmee je games precies kunt beleven zoals de ontwikkelaar ze heeft bedoeld. - Stijlvol opvouwbaar ontwerp met een langere batterijduur en een aansluiting van 3,5 mm voor gebruik met PlayStation VR en mobiele apparaten.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren