x

Sony Playstation Navigation Controller

€ 14,99

Omschrijving

De Draadloze Move Navigatiecontroller is een absolute must voor fervente gamers. Deze extra controller voegt richting aangevende buttons, een analoge stick en twee schouderbuttons toe aan het Move controlesysteem. Gebruik de navigatie controller voor Move games waarin je bijvoorbeeld een spelfiguur moet besturen, zoals bij third person shooters. De navigatiecontroller neemt de kenmerken over van de linkerkant van de draadloze Dual Shock controller, wat het bewegen tijdens het spelen makkelijker en plezierig maakt.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop