x

Soundgear by Ibanez SR500 BK elektrische basgitaar Black | prima staat | nwpr. € 615,-

€299,99

Omschrijving

Deze zwarte Ibanez SR500 is een viersnarige elektrische basgitaar uit de Soundgear serie. Hij heeft een elegant gevormde, slanke body. Zijn geschroefde hals is voor 2012 uitgevoerd in vijf delen Jatoba- en Bubingahout, voor extra sterkte en stabiliteit. Daarnaast ziet het er ook zeer fraai uit. Ook heeft de brug een heel nieuw ontwerp gekregen, waardoor de vibraties van de snaren beter naar de body worden afgedragen. Met andere woorden, de SR500 BM klinkt voller, strakker en directer dan ooit tevoren! Een veelzijdig droominstrument voor de moderne bassist!

Klank en constructie van de Ibanez SR500 BM
De body van de Ibanez SR500BM is gemaakt van mahoniehout. Dit geeft hem een prachtige volle klank met een diep laag en rijke mids. Zijn hals is comfortabel smal en dun en is voorzien van een 24-frets palissander toets met schitterende ovalen inlays van gekleurd parelmoer. Dankzij het nieuwe brug-ontwerp van de SR500 blijven de brugzadels beter op hun plaats staan. Verder is elke zadel met slechts één schroef op de juiste hoogte in te stellen. Zowel de body als de hals zijn ongelakt en afgewerkt met een laag olie, voor een zijdezachte feel en een natuurlijke look.

Bartolini elementen en actieve toonregeling
De Ibanez SR500 Soundgear bas is uitgerust met twee Bartolini elementen. Deze hebben een zeer groot frequentiebereik en een uitstekende definitie. Hierdoor wordt iedere nuance van uw speelstijl nauwkeurig weergegeven. Het “split coil” ontwerp voorkomt brom en bijgeluiden en levert tevens een warmere klank met extra punch. Met de balansknop kunt u naadloos blenden tussen het hals- en brug-element. De SR500 heeft tevens een Bartolini actieve 3-bands equalizer aan boord. Hiermee kunt u de lage-, midden- en hoge frequenties zowel boosten als filteren. Tot slot is er een schakelaar voor een alternatief mid-frequentiebereik.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Op alle producten geven we garantie. Op tablets, telefoons, laptops en computers is dit altijd drie maanden.

Jouw garantie is geldig op vertoon van de aankoopbon. Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop