x

Slanke zuilspeakers van "de Stemvork" 80 Watt

€99,99

Omschrijving

In het Brabantse Uden was een audio winkel waar muziekinstrumenten en hoogwaardige audio apparatuur verkocht werd. Vanuit de liefde voor muziek is men ook zelf luidsprekers gaan ontwerpen en bouwen. Deze luidsprekers waren als complete kit leverbaar.

1 van hun ontwerpen hebben wij nou hier. Het betreft een slanke 3-weg zuilluidspreker met 2 basreflex speakers er in. Ondanks de bescheiden afmeting komt er toch een heel volwassen en hoogwaardig geluid, nee muziek uit.

Afmetingen: 17 x 16 x 124 cm.

Vermogen: 80 Watt RMS

Conditie : Nog in een nette staat

Kleur : Bruin / Zwart

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop