x

Super Mario All-Stars- Nintendo 64

Super Mario All-Stars voor de nintendo 64

€ 24,99

Omschrijving

is een computerspel dat is ontwikkeld en uitgebracht door Nintendo voor de SNES in 1993. Het bevat de opnieuw uitgebrachte en verbeterde spellen Super Mario Bros., Super Mario Bros. 2 (In Japan: Super Mario USA), Super Mario Bros. 3, en Super Mario Bros.: The Lost Levels (In Japan: Super Mario 2). Er was ook een alternatieve versie, gebundeld met de SNES inclusief Super Mario World, die werd uitgebracht in december 1994.

Super Mario All-Stars was een van de eerste verbeterde remakes. Grafisch was het opnieuw ingekleurd en verbeterd voor de SNES en vele bugs van het originele spel waren eruit gehaald. Ook de gameplay was soepeler gemaakt. Het achtergrondgeluid was verbeterd ten opzichte van de originele representatie. Een opslagmogelijkheid was toegevoegd aan alle spellen. Aan Super Mario Bros. 2 werd de meeste aandacht besteed. De Bowsergedeeltes van Super Mario Bros. en Super Mario Bros.: The Lost Levels zijn uniek in Super Mario All-Stars. Super Mario Bros.: The Lost Levels is de SNES-versie van de Japanse Super Mario Bros. 2, wat oorspronkelijk was uitgebracht voor de Nintendo Family Computer in Japan in 1986.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop