x

Tekken 3D - Prime Edition | N3DS

€12,50

Omschrijving

Tekken, de meest verkochte vechtgame ooit, is terug in 3D. Met vernieuwde gameplay, geheel nieuwe features en meer. Met meer dan 40 verschillende karakters heb je een ruime keuze uit verschillende stijlen en moves. Versla je tegenstanders en neem het op tegen een van de vele bosses die de game rijk is. Daag je vrienden uit in de Versus mode en speel lokaal of via het internet. Bovendien is de geanimeerde film Blood Vengeance is inbegrepen in het spel.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop