x

The Crew: Wild run edition

€ 14,99

Omschrijving

The Crew - Wild Run Edition

The Crew - Wild Run is de uitbreiding van de iconische actie-race game The Crew. Beiden zijn opgenomen in dit pakket.

Ga racen met spelers van over heel de wereld - van snelheidsraces over het asfalt tot het rijden in off-road wagens en alle soorten motoren. Jij en je crew moeten een plaats verdienen in 'The Summit', een race-evenement op allerlei plaatsen in de USA. Dit is dé plek om de bruutste voertuigen te testen, uitdagingen aan te gaan en je wagens te upgraden naar exotische exemplaren.

Pronk met jouw skills om een plek in The Summit te verdienen, een onofficieel evenement op de meest iconische plaatsen in de USA waar duizenden coureurs samenkomen. Door middel van spectaculaire competities met een scala aan voertuigen, van motoren tot andere exotische wagens, wordt de race-cultuur uitgebreid gevierd. Race met je motor naar The Summit en imponeer het publiek in de monstertruck arena in Yosemite. Verbrand het rubber van je drift-auto en verbreek snelheidrecords met een dragster op de zoutvlaktes van Bonneville. Het evenement is van start gegaan en er wachten jou en je vrienden veelbelovende uitdagingen.'The Summit' is begonnen!

Alle remmen los!

Speel epische voertuigen vrij: supercars, snelle motoren, grote monstertrucks, wendbare drift-auto s en brullende dragsters. Speel met elke prestatie en overwinning onderdelen vrij om je voertuigen aan te passen. Tune de beste auto's om prestaties naar een ongekend niveau te brengen en jouw rivalen achter je te laten.

Neem deel aan "The Summit'

Zoek elke summit en laat jouw skills zien in een scala aan evenementen. Ga de uitdaging aan met duizenden racers wereldwijd. Versla je tegenstanders en speel exclusieve beloningen vrij.

Wees actief

Daag jouw medecoureurs uit, voltooi coöp-stunts, zorg dat je opvalt en zoek nieuwe rivalen om uit te dagen in 'The Summit'. Wees een onderdeel van de vernieuwde open-wereld van de Verenigde Staten. Nu met levensechte verlichting en prachtige graphics.

- 'The Crew' basisgame inclusief de 'The Crew - Wild Run' uitbreiding (via DLC-code)
- Race met een gevarieerd aanbod aan voertuigen: motoren, monstertrucks, dragsters en drift-auto's.
- Ervaar de enorme open-wereld race-game met een dynamisch weersysteem en verbazingwekkende graphics.
- Ga non-stop de concurrentie aan en beleef eindeloos veel plezier met 'The Summit'. Een groot kampioenschap die op verschillende iconische locaties in de USA plaatsvindt.
- Door de naadloze sociale interacties in Freedrive kan je coöp-stunts en spontane uitdagingen voltooien.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop