x

The Legend of Zelda Ocarina of Time (losse cassette)

The Legend of Zelda- Ocarina of Time (Losse cassette)

€ 34,99

Omschrijving

Ocarina of Time was het eerste The Legend of Zelda-spel dat uitkwam in 3D; de graphics waren een succesvolle transitie vanuit 2D. Net zoals in Super Mario 64 en later Metroid Prime gaf deze extra dimensie ook hier meer diepgang aan de gameplay. Mede hierom beschouwden veel recensenten The Legend of Zelda: Ocarina of Time als het beste videospel dat tot dan toe werd gemaakt (zie ook Ontvangst).[2]

Ocarina of Time is een videospel waarin de speler veel vrijheid heeft dankzij de aanwezigheid van uitgebreide gebieden. Hoewel de queeste van Link om Ganondorf te verslaan lineair loopt, zijn er talloze extra opdrachten in deze gebieden die Link kan vervullen en die niet verplicht zijn om het spel in zijn geheel uit te spelen. Een voorbeeld hiervan is het bemachtigen van het zogenaamde Biggoron Sword, het krachtigste zwaard in het spel.

De populariteit van het spel is onder meer toe te schrijven aan een geslaagde combinatie van gevechten, mystieke kerkers, fictieve werelden (geofictie) en voor hun tijd geavanceerde beelden en geluiden die bij veel spelers in de smaak vielen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop