x

Thorens TD 170-1 platenspeler, In nette staat | nwpr 499 euro

€ 259,99

Omschrijving

Deze platenspeler hebben we voorzien van een nieuwe snaar, en is daarmee technisch weer helemaal in orde. De stofkap heeft wat gebruikerssporen, maar geen krassen of scheuren. De speler zelf is helemaal gaaf.

Genieten per kant. Met deze degelijk gebouwde Thorens platenspeler TD 170-1 komen nieuwe en oude LP’s tot leven. Genieten van authentieke muziekweergave, warmeNiet alleen voor de beginnende langspeelplaat liefhebber is deze platenspeler gemaakt. Door zijn instelbare snelheid van 33-1/3, 45 en 78 toeren per minuut kunnen echte LP liefhebbers hun oude platen weer uit de oude doos halen, zelfs shellac records kunnen worden afgespeelt.volle klanken met af en toe een nostalgisch stof kraakje. De volautomatische pick-up is eenvoudig te starten met één druk op de knop en slaat netjes af op het einde van de plaat. Geen ingewikkelde afstellingen “just plug and play”.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop