x

Thrustmaster Y-350P 7.1 Surround Sound Ghost Recon Wildlands Edition Headset

€79,99

Omschrijving

Thrustmaster heeft gezamenlijk met de release van Ghost Recon: Wildlands een speciale headset uitgebracht. Deze headset heeft een behoorlijke titel gekregen, namelijk ‘Thrustmaster Y-350P 7.1 Surround Sound Ghost Recon Wildlands Edition’. Een headset die in stijl is van de nieuwe game van Ubisoft en dat levert een mooi resultaat op. Maar goed, looks zijn natuurlijk niet alles, want uiteindelijk draait het natuurlijk om de algehele audiokwaliteit.

Speciale geluidscontroller
Door de jaren heen hebben we veel verschillende headsets zien verschijnen die speciaal voor de PlayStation 4 bedoeld waren of er ook mee werkten. Er is keuze genoeg, dus waarom zou je dan voor deze headset moeten gaan? Wel één van de zaken waarmee deze headset zich weet te onderscheiden, is dat er een speciale geluidscontroller bij zit die we nog niet eerder hebben gezien. Deze geluidscontroller sluit je aan de onderkant van de DualShock 4 aan en in feite is het een soort blok dat hier precies oppast. Vervolgens sluit je de headset zelf weer met een minijack kabel op deze controller aan en je hebt een verkapte draadloze 7.1 headset. Er is immers geen snoer tussen de headset en de console.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop