x

Tissot t race motogp 2018 Limited Edition | Nwpr. 559,- Euro

€399,99

Omschrijving

Tissot t race motogp 2018 Limited Edition | Nwpr. 559,- Euro

Conditie: in zeer nette staat

Dit T-Race-horloge van Tissot met referentienummer T1154173706100, heeft een quartz-uurwerk dat geplaatst is in een met PVD gekleurde edelstalen kast. Op de zwarte wijzerplaat is analoge tijdsweergave zichtbaar. Aan de kast zit een zwarte kunststoffen horlogeband met een vouwsluiting.


De Zwitserse horlogemakers uit Le Locle hebben voor de liefhebbers van een sportief en robuust horloge de Tissot T- Race-collectie op de markt gebracht. Voor zowel mannen als vrouwen biedt deze lijn een reeks stoere horloges die uitstekend geschikt zijn voor alledaags gebruik. Het ontwerp van de lunette en het gebruik van grote schroeven bij de band-aanzet zijn rechtstreeks geïnspireerd op het uiterlijk van racemotoren. De strepen in de lunette en de rubberband refereren specifiek naar het rubber waar de motoren op racen. Ook voor jonge dames en heren heeft deze collectie alles in huis. Bent u op zoek naar een horloge met een sportieve en krachtige uitstraling, de Tissot T-Race-modellen bieden de uitkomst. Het Zwiterse Tissot is sinds jaar en dag één van de meest vooraanstaande horlogefabrikanten van de wereld. Tissot wordt geroemd om zijn moderne technieken en speciale materialen. In de lijn van zijn rijke historie gaat Tissot volledig met zijn tijd mee en kenmerkt zichzelf dan ook als ware ‘Innovators by Tradition’. Deze benaming is niet onterecht, gezien Tissot het eerste anti-magnetische horloge maakte. Meer recent ontwikkelde Tissot ook het eerste horloge met touchscreen, uitgerust met diverse navigatie-instrumenten. Tissot is bekend door zijn partnerschap met vele evenementen, waaronder de Moto GP en diverse andere wereldkampioenschappen

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop