x

Topcon RL-SV2S Volautomatische Dubbel Afschotlaser + Topcon LS-100D Millimeterontvanger

€ 999,99

Omschrijving

Deze apparaten zijn in prima staat en hadden vorig jaar hun laatste keuring/calibratie. Deze is nog geldig t/m juni 2021.

De Topcon RL-SV2S is in te zetten voor verscheidene toepassingen. Het is namelijk mogelijk om de laser horizontaal, verticaal of in een dubbele helling te gebruiken. Dit afschot is digitaal in te stellen tot maar liefst 15% per as. Het hoogwaardige binnenwerk is met veel precisie in elkaar gezet, waardoor er een nauwkeurigheid wordt gegarandeerd van 0,5 millimeter per 10 meter. Om dit binnenwerk goed te kunnen beschermen, is er een sterke kunststof behuizing ontwikkeld met een beschermingswaarde van IP66.
Horizontaal & Verticaal:
Deze professionele rotatielaser van Topcon is horizontaal en verticaal te gebruiken. In beide gevallen zal de laser zich volledig zelfstandig nivelleren, mits het binnen zijn nivelleerbereik van 5° staat. De behuizing is voorzien van twee 5/8' statiefaansluitingen. Eén op de onderzijde van de laser, voor horizontale toepassingen en één op de achterzijde voor verticale toepassingen. Een verticaal referentievlak kan erg handig zijn voor onder andere het plaatsen van wanden, bekistingen en hekwerken.

Digitaal Dubbele Helling:
Naast dat de RL-SV2S horizontaal en verticaal te gebruiken is, is het ook mogelijk om de roterende laser digitaal in een dubbele helling te stellen. Als dit in een enkele as gebeurt kan het tot maximaal 15%, zowel in de X als Y-as. Wordt er een dubbele helling gecreëerd, dan is de totale helling (% X-as + % Y-as) mogelijk tot 25%! De helling is zeer nauwkeurig in te stellen, tot ver achter de komma. Het instellen kan zowel op de laser zelf als op de meegeleverde Topcon RC60 afstandsbediening.

Hoge nauwkeurigheid:
De Topcon RL-SV2S is een extreem nauwkeurige rotatielaser met een maximale afwijking van slechts 4,8 millimeter op een afstand van 100 meter, wat neerkomt om een afwijking op 10 meter van minder dan 0,5 millimeter! Deze hoge nauwkeurigheid geldt zowel voor horizontale als verticale toepassingen. Wanneer de laser wordt gebruikt in combinatie met de meegeleverde handontvanger is het mogelijk om een werkbereik te behalen van maar liefst 800 meter. De combinatie van dit werkbereik en de nauwkeurigheid maakt deze roterende laser een populair model voor verscheidene toepassingen.

Robuuste behuizing:
Het zeer nauwkeurige binnenwerk van de Topcon RL-SV2S dient natuurlijk goed beschermt te worden. Om hier zeker van te zijn, is er een hoogwaardige kunststof behuizing ontworpen. De behuizing van de SV2S heeft een beschermingswaarde gekregen van IP66. Dit houdt in dat de behuizing volledig stofdicht is, daarnaast is het ook waterbestendig.

Automatische hoogtebewaking:
Deze Topcon laser is overigens ook uitgerust met een automatische hoogtebewaking. Wanneer het systeem van het instrument een schok waarneemt, meldt deze functie het aan de gebruiker. Als de hoogte van de bouwlaser door een aanraking of iets dergelijks wordt verandert, stopt de laser met nivelleren. Zo blijft de nauwkeurige werking behouden en worden onnodige, dure meetfouten voorkomen. De automatische hoogtebewaking treedt in werking nadat de laser 10 minuten heeft gedraaid.

Optioneel:
Het is mogelijk om uw Topcon RL-SV2S uit te breiden met een aantal extra toebehoren om uw werkzaamheden te vereenvoudigen. Zo is het mogelijk om een millimeterontvanger en baak & statief erbij te bestellen. Hieronder worden alle extra opties toegelicht, boven de 'In Winkelwagen'-knop is het mogelijk om de gewenste extra's toe te voegen aan uw bestelling!

• Topcon LS-100D Millimeterontvanger i.p.v. LS-80LR (+€99,00 excl. BTW): DEZE IS INBEGREPEN IN ONZE AANBIEDING>

Standaard wordt de SV2S geleverd met een Topcon LS-80L. Nu is het mogelijk om voor slechts €99,00 extra deze handontvanger te vervangen voor een Topcon LS-100D. Het voornaamste verschil tussen beide ontvangers is dat de LS-100D het hoogteverschil in millimeters aangeeft. Tevens beschikt de Topcon LS-100D over een groter ontvangst venster dan de LS-80L.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop