x

Toshiba Dynadock USB 3.0

€ 29,95

Omschrijving

De Toshiba Dynadock U3.0 maakt van jouw laptop een complete werkplek. Deze compacte docking sluit je aan op je laptop met slechts 1 USB-kabel. Met de Toshiba Dynadock U3.0 beschik je over 4 snelle USB 3.0-poorten en 2 USB 2.0-poorten. De 2 poorten aan de voorkant van de Toshiba Dynadock U3.0 beschikken over "sleep-and-charge". Zo laadt je gemakkelijk al jouw apparatuur op zonder je laptop eerst aan te zetten. Verder is de Toshiba Dynadock U3.0 uitgerust met een HDMI, DVI, Gigabit LAN en een 5.1 audio-aansluiting. Er zijn maximaal 2 beeldschermen aan te sluiten op de Toshiba Dynadock U3.0 met een maximale resolutie van 2048x1152 pixels.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop