x

TW Steel CS44 horloge

€169,99

Omschrijving

Te koop bij Used Products Sittard:

TW Steel CS44 horloge in perfecte staat.
De diameter van de kast is 50mm. Het horloge heeft een chronografisch display met een quartz uurwerk en heeft een zwartkleurige kast en een bruine (vintage) lederen horlogeband. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur, het horloge is voorzien van een ""gehamerde"" zwarrtkleurige bezel wat het horloge een stoer uiterlijk geeft! TW Steel's 10e verjaardag wordt gevierd in 2015 met de introductie van een gloednieuw, volgende generatie van de Canteen Collectie. Het ontwerp dat in 2005 is gelanceerd, heeft een complete revisie ondergaan.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop