x

Vanguard Alta Pro 2+ 263 AGH

€ 179,99

Omschrijving

Het Vanguard Alta Pro 2+ 263AGH Statief met Alta GH-100 pistoolgreep balhoofd biedt een 3-delige ondersteuning met een laadcapaciteit van 6 kg die een spiegelloze camera of een middelgrote camera kan bevatten. Door de twist-locks te ontgrendelen en de poten te verlengen, kan het statief een maximale hoogte bereiken van 173,35 cm en vanwege de variabele beenhoeken en de omkeerbare middenkolom, is de minimale hoogte 22,86 cm.

De Multi-Angle Center Column (MACC) middenkolom kan volledig uit het statief worden gehaald en kan worden gepositioneerd om de camerahoek op te nemen. Daarom is het een ideaal hulpmiddel om te gebruiken voor portret-, architectuur-, landschaps- en productfotografie. Verder heeft de Arca-achtige compatibele pistoolgreepkop met 8-stops handlingpositie een vingervergrendeling voor druk en ontgrendeling. De kop van de magnesiumlegering heeft ook een borgpen, die voorkomt dat de plaat naar buiten glijdt als de klem wordt geopend. Bovendien kan het statief worden neergeklapt tot 69,85 cm wanneer het wordt vervoerd of niet gebruikt wordt.
Kenmerken van de Vanguard Alta Pro 2+ 263AGH Statief

Vanguard Alta Pro 2+ 263AGH Statief inclusief Alta GH-100 pistoolgreep balhoofd
Laadvermogen: 6 kg
Maximale hoogte: 173,35 cm
Minimale hoogte: 22,86 cm
Gevouwen lengte: 69,85 cm
Beensecties: 3
Gewicht: 2,72 kg
Magnesium-legering balhoofd
Arca-type compatibele borgpin
In meerdere hoeken te plaatsen middenkolom
Vier variabele beenhoeken

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop